Powered By Blogger

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Distreaza-te, verifica-ti abilitatile si castiga bani reali fara sa investesti ceva

Bine ati venit!

Am deschis acest blog pentru a oferi posibilitatea persoanelor care sunt atrase de internet si calculatoare, ca prin timpul petrecut pentru diverse activitati, sa se relaxeze intr-o tara din lumea virtuala, sa-si verifice si dezvolte abilitatile in domeniul economic, in domeniul politic sau militar, rezultatul final fiind castigul unei sume reale de bani.

ANNO1777, este un joc online care simuleaza sistemul economic, politic si militar, asemanator cu cel din lumea reala. Esti un cetatean din anul 1777, care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala.

Dechiderea unui cont iti ia maximum 2 minute.
Poti fi proprietar de firma, politician sau militar.
Poti fi proprietarul a peste 20 de companii, de la restaurante la banci sau loterii .
Poti face bani cu propria revista indiferent ce subiect abordezi.
Poti cumpara si vinde orice, inclusiv alti jucatori.
Invita-ti prietenii si castiga impozite pe viata de la ei.
Iti ia cel putin o ora pentru a-ti gestiona afacerile.

Totul depinde de abilitatile tale. Este primul joc in care banii virtuali pot fi schimbati in bani reali si invers. Capacitatile tale din lumea virtuala iti aduc un venit in lumea reala. Acesta se joaca in orice browser, cum este Internet Explorer si nu necesita downloadarea unui soft in calculator.

Din ce motive va spun despre acest joc?

1. Se intra doar pe baza de invitatie si mai sunt doar 250 de locuri disponibile momentan.
2. Are platforma in limba romana, dar si in engleza.
3. Sunt introduse in joc 10 tari, respectiv Romania, U.S.A., Moldova, Ungaria, Portugalia, Spania, Canada, Anglia, Canada, Noua Zeelanda si urmeaza sa se introduca mult mai multe.
4. Se pot face bani, fiind afisate mereu retragerile din joc, retragand si eu o suma de control (banii sunt facuti prin luptele ce le dai, prin vanzari, prin 8 ore de munca depusa si diferite bonusuri) - se pot scoate de la minimum 10 euro la nelimitat.

Multi sunt neincrezatori, asa am fost si eu, dupa inscriere chiar l-am neglijat, dar amintindu-mi de el, am reaccesat jocul si am citit documentatia si tutorialele, am mai discutat cu jucatorii pe forum si am inteles mecanismul jocului. Concluzia? Daca ai o mica atractie fata de internet si esti rabdator, te poti distra si castiga ceva banuti. Depinde de tine cat de multi.

Aici este invitatia: click pentru invitatie Deschiderea contului dureaza 2 minute.

Specific faptul ca dupa ce accesati linkul cu invitatia, apasati pe DESCHIDERE CONT, introduceti datele cerute, si apoi cand vi se spune ca e o.k., accesati pagina principala: http://www.anno1777.com/ unde va logati cu datele voastre, apoi aleator, se cere o confirmare prin sms, la unii da, la unii nu, nu stiu criteriul. Aici multi poate se sperie, nu este un sms cu suprataxa, te taxeaza doar cu 0,10 eurocenti, bani care ti-i vireaza in joc, deci nu pierzi nimic. Apoi iti spune ca totul este finalizat.

ATENTIE! sa nu deschideti mai multe conturi de la acelasi pc, ca va blocheaza si ....... sa nu mai joace altcineva acest joc si la pc-ul tau ca, deasemenea, te baneaza. Poti sa-l accesezi de oriunde in lume, cu conditia sa nu-l mai acceseze altcineva de la acel pc.
Cateva clipuri video  din care sa va formati o parere:









Un site cu tutoriale: http://anno1777tutorials.info/ro  
Pentru detalii va stau la dispozitie cu adresa de mess id mess
Va doresc succes si va astept in joc!
Cateva capturi din joc ....





free counters

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu